foradia subscriutegrat

5 gimnastes de El Pastoret es classifiquen per al Campionat d’Espanya

• Aitana Morant, Laura Casabuena, Marta Tomás, Aurora Maciá i Malena Matarredona passen al Campionat d'Espanya • “Ara ens toca seguir treballant per als pròxims amistosos que tenim en diferents punts del país", afirma l'entrenador Tavi Fuentes.

6 gimnastes de nivells del Club El Pastoret van participar en l’autonòmic on es jugaven la classificació per al Campionat d’Espanya. Tant les notes com la posició d’aquesta competició eren determinants per a aconseguir l’anhelada classificació.

En finalitzar la competició es va comunicar quines gimnastes passaven al Campionat d’Espanya, entre les quals estaven cinc de les representants de El Pastoret: Aitana Morant, Laura Casabuena, Marta Tomás, Aurora Maciá i Malena Matarredona.

A continuació els resultats:

Nivell 2:

Aitana Morant va obtenir la 4a posició en la classificació general, a més d’aconseguir ser subcampiona autonòmica en salt, 4a en paral·leles i barra i 5a en sòl.

Nivell 3:

Laura Casabuena, després d’una temporada marcada per un trencament de colze, aconseguia la 5a posició en la classificació general d’una de les categories més difícils de totes, a causa del gran nivell i igualtat de totes les participants, a més va aconseguir ser 3a en barra i ser campiona autonòmica en sòl.

Marina Romá amb una temporada també marcada per les lesions, va obtenir la 12a posició en la general a més del lloc en barra i en sòl.

Nivell 4:

Marta Tomás va dominar en aquesta categoria, aconseguint ser campiona autonòmica en la classificació general, en paral·leles i en barra, subcampiona autonòmica en salt i 4a en sòl.


Nivell via olímpica 6:

Aurora Maciá, després d’una temporada repleta de malalties i lesions, aquesta era la primera competició de la temporada en la qual Aurora competia en tots els aparells. Aquesta jove gimnasta, inclosa en el Pla de Tecnificació de GAF de la Federació Valenciana de Gimnàstica, va aconseguir la 6a posició en la classificació general, destacant amb la 3a posició en paral·leles i la 4a en salt.

Nivell via olímpica 8:

Malena Matarredona: primera competició de la temporada per a aquesta veterana gimnasta, que a causa d’estar cursant 2° de Batxiller no ha pogut participar en cap campionat més. Malgrat no estar en el seu millor estat de forma, Malena va aconseguir ser subcampiona autonòmica en la general, en paral·leles i en barra i campiona provincial en salt i sòl.

“Ara ens toca seguir treballant per als pròxims amistosos que tenim en diferents punts del país i, per descomptat, per a l’esperat Campionat d’Espanya, que afrontarem amb les mateixes ganes i energia que sempre”, afirma l’entrenador Tavi Fuentes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *