foradia

El Conseller inaugura la jornada “Nous patrons. L’evolució del tèxtil cap a la moda”

• El sector tèxtil de la Comunitat Valenciana empra a més de 15.000 persones i suposa el 4% el VAB (valor agregat brut). • “Ens trobem en un moment clau per a redirigir i conduir el sector tèxtil cap als mercats més adequats”

El Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha inaugurat a Alcoi la jornada Nous Patrons: L’evolució tèxtil cap a la moda“, on ha assenyalat que “ens trobem en un moment clau per a redirigir i conduir el sector tèxtil cap als mercats més adequats”.

El sector tèxtil de la Comunitat Valenciana empra a més de 15.000 persones i suposa el 4% el VAB (valor agregat brut). A aquestes dades cal afegir que en el primer trimestre del 2017 les exportacions del sector es van incrementar en un 11% respecte al mateix període de l’any anterior fins a aconseguir els 229 milions d’euros.

Segons Rafa Climent, fets com aquests “ens obliguen a seguir al costat dels empresaris per a facilitar-los les coses, per a obrir-los nous mercats, assistir a fires o per a portar-los de la mà a Europa per a demanar fons per a projectes europeus”.

Climent s’ha mostrat “moderadament satisfet” perquè la indústria de la Comunitat ja suposa el 20% del VAB al mateix temps que ha demanat als empresaris assistents “ser més ambiciosos i seguir barallant per a intentar arribar als índexs del País Basc que ronda el 30%”.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *