foradia mediambient

El voluntariat Charly Alpha comença la campanya de vigilància per a la prevenció d’incendis

• Seran 35 voluntaris i 5 coordinadors els que estaran prestant el seu servei els diumenges i festius de juny a setembre, de 9 del matí a 9 de la nit. • En coordinació amb els serveis autonòmics de prevenció d'incendis, ACIF Alcoi, Creu Roja i el voluntariat del mateix Ajuntament d'Alcoi.

Campanya 30 Charly Alpha
L’Associació 30 Charly Alpha inicia la seua campanya de prevenció d’incendis i vigilància mediambiental. Seran 35 voluntaris i 5 coordinadors els que estaran prestant el seu servei els diumenges i festius de juny a setembre, de 9 del matí a 9 de la nit, així com serveis extraordinaris en Alerta 3.

Després de les experiències viscudes en la campanya 2016, l’entitat de voluntariat repeteix l’experiència, “ja que la valoració ha sigut positiva en tots els sentits i per la resta de col·lectius i autoritats”.

Cal ressenyar que l’any passat l’associació va canviar la vigilància estàtica per una mòbil, aportant major presència dissuasiva en paratges i entorns, i ampliar l’horari de servei a 12 hores.

El projecte compta amb una col·laboració econòmica de l’Ajuntament d’Alcoi mitjançant conveni, i enguany s’ha sol·licitat també subvenció a la Conselleria d’Agricultura, per la qual cosa també s’estarà en coordinació amb els serveis autonòmics de prevenció d’incendis. Així mateix Charly Alpha també està en estreta col·laboració amb altres voluntariats, com ACIF Alcoi, Creu Roja i el voluntariat del mateix Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *