foradia camaraalcoi

Cloenda del programa de dinamització de la participació veïnal d’Alcoi

• L’objectiu del programa ha sigut donar a conéixer i fomentar la col·laboració entre les diferents institucions públiques, educatives i socials. • Durant els últims mesos s'han dut endavant activitats per a dinamitzar els barris

L’Àgora ha acollit la cloenda del programa “Animat”. Es tracta d’un programa intergeneracional de la regidoria de Democràcia Participativa que han realitzat conjuntament els alumnes del cicle de Tècnic Superior en Animació Soci – Cultural i Turística (TASOCT) de Batoi i les associacions de veïns de la ciutat.

L’objectiu del mateix ha sigut donar a conéixer i fomentar la col·laboració entre les diferents institucions públiques, educatives i socials.

Durant els últims mesos s’han dut endavant activitats per a dinamitzar els barris i fer saber als més joves la vida veïnal. El programa ha acabat amb la tercera sessió motivacional a càrrec del coach ontològic, Ricardo Almenar.

La regidora de l’àrea, Maria Baca, destaca que “aquesta és una activitat molt interessant on hem vist interactuar a persones de diferents edats i àmbits socials, que tenen en comú el seu desig de millorar la ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *