foradia subscriutegrat

Tirisiti: “la gent que m’estima vol un carrer a Alcoi amb el meu nom”

• Hem aconseguit que Tirisiti ens dedique una simpàtica entrevista per a comentar-nos algunes curiositats. • Entre altres coses, ens diu que es presenta a les eleccions polítiques de maig!

Un any més, les representacions del Betlem de Tirisiti d’Alcoi estan en marxa. Es tracta d’un referent nadalenc que transcendeix les fronteres alcoianes per a ser un element cultural i d’oci que fa gaudir i enriqueix a milers de persones, grans i menuts, de molts diversos llocs. Hem aconseguit que el personatge ens dedique una simpàtica entrevista per a comentar-nos algunes curiositats.

– Milers de persones, grans i xiquets de molts llocs diferents, esperen veure la teua representació amb il·lusió, estàs preparat?

Sí, sí, ja ho tinc tot a punt al Teatre Principal per a la campanya d’enguany. He repintat la venta, i han arreglat el campanar de l’església. I em consta que el Sereno s’ha comprat un nou rellotge per a no fallar en l’hora, cosa que no tinc massa clar.

– Eres un referent del Nadal Alcoià, com portes això de ser tan famós?

Reconec que de vegades em costa eixir al carrer perquè ara em reconeixen gatets i gossets. Però l’amor i l’alegria dels espectadors paga la pena.

– Enguany t’han dedicat una biblioteca perquè la utilitzen totes les xiquetes i els xiquets de la ciutat, estàs content?

Clar que sí, m’agrada molt que els xiquets i xiquetes gaudisquen amb els llibres, facen volar la seua imaginació i coneguen nous mons i personatges a través de les pàgines. Per a mi és tot un honor ser ambaixador de la Biblioteca Municipal del centre.

– No vols que et dediquen un carrer com a Camilo Sesto?

Riu-te, però hi ha un grup a Facebook que es diu Tirisiti també vol un carrer o alguna cosa semblant. Pense que a la gent que tant m’estima si els agradaria un carrer al meu nom, o quasi millor un aeroport.

– Estàs preparat per a les eleccions polítiques, que són en maig?

Sí, i vaig a donar-vos una exclusiva als amics del Gratis i dir-vos que em presente a alcalde. És una cosa que només sabia el Romano 2, les Beates i Amparín la dels titots. Això sí, no vaig a dir per quin partit.

– Al final de la teua representació sempre te’n vols anar a la lluna, per què?

Que per què??? Però tu has vist com està el pati? Que no te’n vindries en mi?

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *