foradia subscriutegrat

El projecte educatiu Com Sona l’ESO rep el Premi Valor de la Coordinadora pel Valencià

• El Premi Valor reconeix la trajectòria de persones o entitats que han destacat en la defensa del valencià i de l'educació • Rebrà el premi, en representació del projecte, el professor Josep Alcover de l'IES Pare Arques de Cocentaina

La Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) ha concedit el Premi Valor a la Promoció del Valencià al projecte Educatiu Com Sona l’ESO, per la seua aportació a l’educació i a la normalització cultural.

L’acte de lliurament serà dijous 13 de juliol, a les 20 h, a la placeta Jaume el Conqueridor de Cocentaina. Rebrà el premi, en representació del projecte, el professor Josep Alcover de l’IES Pare Arques de Cocentaina. Actuaran alumnes del mateix institut.

El Premi Valor és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, i reconeix la trajectòria de persones o entitats que han destacat en la defensa del valencià i de l’educació. En la primera convocatòria el van rebre Ricard Sancho i Cèlia Ibáñez, de la llibreria Set i Mig; l’any passat va recaure en el Patronat del Tractat d’Almisrà de Biar.

En acabar la cerimònia del acte, es realitzarà un sopar de germanor al Centre Social Real Blanc, per 10€ (2 tapes + entrepà + 2 begudes). Es pot confirmar plaça en info@trobadesalcoiacomtat.cat

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *