lasarga

Balanç de l’activitat d’El CEEI Alcoi-València en l’ajuda i foment d’empreses

• Entre gener i juny de 2017, el CEEI ha realitzat un total de 33 jornades, amb 660 assistents, entre emprenedors i empreses • De gener a juny, el CEEI ha atés a 145 emprenedors i empreses

El CEEI Alcoi-València ha presentat un balanç de la seua activitat durant el primer semestre de 2017. Des que el passat 2 de novembre de 2016 reprenguera la seua activitat, l’entitat ha centrat els seus esforços a impulsar la creació i consolidació d’empreses en el seu àmbit territorial d’actuació.

El Director del CEEI, Jesús Casanova, ha detallat tota l’activitat realitzada per l’entitat en aquest temps. Ha explicat que “s’ha prestat un servei individual i especialitzat d’atenció tant a emprenedors com a empreses en procés de consolidació i creixement. En aqueix sentit, de gener a juny, el CEEI ha atés a 145 emprenedors i empreses”.

D’entre les persones ateses, el centre ha treballat amb diversos emprenedors el desenvolupament dels seus plans d’empresa. Gràcies a açò, s’han engegat 8 noves empreses en les comarques de l’Alcoià-Comtat i la Vall d’Albaida. Per a Jesús Casanova, “aquesta és una de les nostres principals raons de ser: recolzar la creació de noves empreses. Hem treballat de forma individual amb 8 emprenedors el desenvolupament del seu projecte, enfocant-los en el seu llançament al mercat”.

Una de les principals línies d’activitat del centre és la formació d’emprenedors i empresaris. Són jornades i tallers en els quals es tracten temàtiques lligades a la creació d’empreses i les diferents àrees de la gestió empresarial. Entre gener i juny de 2017, el CEEI ha realitzat un total de 33 jornades, amb 660 assistents, entre emprenedors i empreses. Activitats desenvolupades tant a Alcoi com a Alacant, Banyeres de Mariola, Cocentaina, Muro, Ontinyent i Ibi.

Amb l’objectiu d’obrir i afermar línies de col·laboració amb el territori s’han mantingut més de 30 reunions de treball amb els ajuntaments, mancomunitats, associacions empresarials, etc. Aquest treball de camp ha desembocat en la signatura de diversos convenis de col·laboració amb els ajuntaments d’Alcoi, Muro i el Consorci de les Comarques Centrals Valencianes, així com el desenvolupament de projectes conjunts amb la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat. Segons el director del CEEI Alcoi-València, “l’activitat desenvolupada entre gener i juny reafirma el posicionament del CEEI com una eina fonamental per a enfortir el desenvolupament del territori”.

Actualment, hi ha 11 empreses allotjades en el Centre d’empreses del CEEI, que ofereix el lloguer de despatxos, locals de serveis i locals industrials. Disposa a més d’una zona de coworking, sales de reunions i espais versàtils per a impartir formació o la realització de xarrades, presentacions i esdeveniments.

Entre les eines que el CEEI posa a la disposició dels emprenedors de les comarques centrals, Casanova ha destacat la web Emprenemjunts, que “organitza i ofereix recursos, informació i continguts d’interés per a donar suport als processos de creació i consolidació d’empreses. Cada vegada són més els emprenedors i empreses que utilitzen aquesta eina”. Durant els primers sis mesos de l’any la web del CEEI en les comarques centrals ha generat 300 nous continguts d’interés i ha rebut més de 130.000 visites, més del doble que en el mateix període de l’any anterior.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *