foradia pressupostparticipatiualcoi

La Proclamació i el concert de música festera anuncien les festes de Benilloba

• Benilloba escalfa motors per a les festes de Moros i Cristians en honor al seu patró, Sant Joaquim, que se celebren entre el 14 i el 18 d’agost • El públic va seguir atentament les interpretacions musicals, que van ser molt aplaudides

Benilloba escalfa motors per a les festes de Moros i Cristians en honor al seu patró, Sant Joaquim, que se celebren entre el 14 i el 18 d’agost, amb la Proclamació i el concert de Música Festera que marca el compte enrere per a l’inici dels dies grans de la població.

Divendres 28 de juliol, la plaça de l’Omet va ser l’escenari del XLII Concert de Música Festera protagonitzat per la Societat Musical de Benilloba, LaFilbe. Una plaça que presentava un aspecte immillorable, plena de gom a gom de benillobers i visitants que no es van voler perdre una espectacular nit de música de festa a l’aire lliure com a preludi de les festes de Moros i Cristians.

El públic va seguir atentament les interpretacions musicals, que van ser molt aplaudides, en especial quan es van incorporar els membres de la “banda jove”, que no van desmerèixer en absolut i van quallar una gran actuació. El concert va finalitzar amb la incorporació dels membres del Cor Parroquial de Benilloba que van cantar l’Himne de la Festa acompanyats de tot el públic i de la música de LaFilbe.

Dissabte, a la plaça de l’Església es va descobrir el cartell de festes de Moros i Cristians 2017 enmig d’una gran expectació del públic que es va donar cita a les portes de l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Ana Delia Gisbert, acompanyada pel primer tinent d’alcalde, Germán González, i la regidora socialista, Ester Llinares, va ser l’encarregada de conduir un acte que va culminar amb les esquadres de les filaes dels Cristians de La Palmera i els Moros de l’Arrabal i del Castell que van formar i recórrer el poble al ritme de les marxes interpretades per la Filharmònica de Benilloba.

Les activitats del cap de setmana no s’han limitat a LaFilbe i la Proclamació, els més joves del poble també s’han sumat al programa amb la celebració del “Porxifest”, un festival de música organitzat per l’associació juvenil de Benilloba “Conills de Porxi”. Des de les 12 de la nit de dissabte i fins ben entrada la matinada els grups van sonar a l’escenari habilitat al pàrquing de la piscina municipal.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *