foradia subscriutegrat

L’alcaldessa d’Alfafara, Raquel Vicedo, ens comenta tota l’actualitat del poble

• L’alcaldessa es manifesta orgullosa tant de l’ampla activitat del poble com de tota la gent, “que respon molt bé, s’implica en tot i és molt solidària”. • Cal mencionar que a primers d’agost Alfafara viu les seues festes patronals

Parlem amb Raquel Vicedo, actual alcaldessa d’Alfafara, per tal de conéixer tota l’actualitat del poble. Són dos anys el que porta exercint les funcions d’alcaldessa d’Alfafara, des del seu punt de vista una experiència “molt bona, molt gratificant: em sent molt recolzada per tota la gent del poble i estic molt contenta”.

L’alcaldessa es manifesta orgullosa tant de l’ampla activitat del poble com de tota la gent, “que respon molt bé, s’implica en tot i és molt solidària”.

Entre els projectes que estan duent-se a terme a Alfafara en l’actualitat està l’ampliació de l’Ajuntament, “una mesura que feia falta i que farà que es puga treballar en millors condicions per a millorar el treball pel poble”.

També estan concretant-se obres i millores als camins, infraestructures hidràuliques, al poliesportiu, a la piscina, millores als espais… En general petites accions que milloren la vida de la gent del poble.

Una de les tasques necessàries és la referent a la gestió i sol·licitud de les ajudes i subvencions que Alfafara rep per part de les institucions provincials, “tenim algunes, però ens fan falta més per a poder dur a terme més millores al poble”.

Així i tot, cal mencionar que enguany Alfafara ha tingut un romanent de 98.000 euros gràcies a la gestió econòmica que s’ha realitzat.

Per a Raquel, el desenvolupament de la cultura, la música i l’educació són aspectes fonamentals. Per aquest motiu destaca la gran activitat cultural del poble: cursos d’anglés, de memòria, tallers de percussió, xarrades de diferents àmbits culturals, projecte de memòria històrica… Tot un desplegament cultural “al qual la gent respon molt bé, tant la gent del poble, que és mot participativa i ho dóna tot, com la gent que bé de fora, que queda molt contenta de l’acolliment”.

Pel que fa a l’educació, l’alcaldessa ens transmet un especial orgull per l’escola del poble, que obté “molts bons resultats”. Gràcies al  Mariola-Benicadell l’escola és desenvolupada per professionals educatius i especialistes en tots els àmbits. A més, compta amb ajudes a les famílies i recursos de conciliació laboral com el menjador. Per això Raquel convida a totes les famílies que creguen en una “escola pública, participativa i que treballa amb projectes” a participar d’ella.

Cal mencionar que a primers d’agost Alfafara viu les seues festes patronals,unes festes molt populars que acullen calorosament a tots els visitants.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *