foradia subscriutegrat

Leckher Soluciones ha sigut valorada com a la millor iniciativa empresarial d’Emprendeaventur@ 2018

• Una empresa de recent creació dedicada al disseny i fabricació de solucions metàl·liques per a diferents sectors d'activitat. • Els projectes Folias de Spagna i Menja’t La Vida han quedat com a finalistes

Leckher Soluciones ha sigut valorada com a la millor iniciativa empresarial de les 9 que s’han presentat a l’última edició Emprendeaventur@ 2018 de l’Alcoià i el Comtat. Una empresa de recent creació dedicada al disseny i fabricació de solucions metàl·liques per a diferents sectors d’activitat.

Emprendeaventur@ és un programa gratuït d’entrenament amb el qual es capacita en el procés d’engegada de nous projectes i en la millora de les tècniques de gestió empresarial, facilitant equips per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el seu projecte de forma col·laborativa.

Els projectes Folias de Spagna i Menja’t La Vida han quedat com a finalistes d’aquesta edició, organitzada per la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, en col·laboració amb el CEEI i JOVEMPA.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *