foradia subscriutegrat

Brillant participació de Sonia Pla en el Campionat d’Europa Patinatge Artístic 

Un balanç positiu quant als resultats esportius i l'evolució de Sonia Pla, que li ha permès estar entre l'elit de l'esport del patinatge artístic nacional.

Amb la participació de l’esportista alcoiana Sonia Pla Ruiz, del Club Patinatge Artístic Alcoi, forma part de la Selecció Nacional. Acompanyada per la seua entrenadora Gloria Vilaplana, és l’única representant de la Comunitat Valenciana en aquestes categories.

En la població italiana de Roana, de la Regió de Asiago, es va celebrar durant  l’1 al 5 d’agost de 2017, el Campionat d’Europa Patinatge Artístic en les categories de Junior i Sènior.

Sonia acudia a aquesta cita europea després d’obtenir la 4ª posició en el Campionat d’Espanya de categoria Junior, celebrat en Platja de Cèrcol (Girona). Com també seleccionada pel Comitè Nacional de la RFEP per a formar part de l’equip nacional.

Per a l’esportista alcoiana era la segona cita Internacional en un Campionat Europeu, i en aquesta ocasió en el seu primer any de la categoria Junior, i es pot considerar que va ser molt satisfactòria. A més de l’experiència adquirida durant tot el campionat i la satisfacció d’haver aconseguit una brillant clasificació, amb la 7ª posició en el Programa obligatori i la Classificació General Final. I millora en dues posicions el resultat obtingut en el Campionat d’Europa 2016 celebrat a Friburg (Alemanya).

Conclou la temporada esportiva, amb un balanç positiu quant als resultats esportius i l’evolució de Sonia Pla, que li ha permès estar entre l’elit del patinatge artístic nacional.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *