foradia subscriutegrat

Ciudadanos considera excessiva la limitació de velocitat del carrer Escultor Peresejo

• “La limitació a 20 quilòmetres per hora que ha estipulat el Govern Municipal per a la ronda que transcorre per la calle Escultor Peresejo ens sembla restrictiva"

La regidora de Ciudadanos d’Alcoi Maribel Sánchez ha manifestat que “la limitació a 20 quilòmetres per hora que ha estipulat el Govern Municipal per a la ronda que transcorre per la calle Escultor Peresejo, des del carrer Isabel La Catòlica fins a la Colònia d’Aviació, ens sembla excessivament restrictiva i serà difícil que la majoria dels conductors puguen complir aquesta norma”.

En l’àrea d’influència d’aquest vial existeix una alta concentració de centres educatius, concretament cinc: Horta Major, Romeral, Paúlas, Institut Andreu Sempere i el centre d’educació especial Tomás Llácer. D’altra banda, també és un enllaç natural amb la via verda. Totes aquestes circumstàncies provoquen que aquesta siga una zona amb una alta presència de vianants.

Es tracta, per tant, d’un emplaçament en el qual cal prestar una especial atenció al tràfic i posar les mesures necessàries per a controlar la velocitat del mateix. No obstant açò, segons ha declarat Maribel Sánchez, “una limitació de velocitat a 30 quilòmetres per hora, completada amb la senyalització vertical i amb els guals existents en aquesta via i fins i tot, amb l’estudi de la possibilitat de col·locar algun semàfor, podria ser suficient per a garantir la seguretat vial en aquesta ronda”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *