foradia subscriutegrat

Agullent amplia el termini de presentació del XVIII Premi Literari per la Igualtat

El termini per a presentar les obres queda obert fins al dia 1 d'abril i l'única manera de fer aquesta presentació serà per correu electrònic

La regidoria d’Igualtat i Cultura de l’Ajuntament d’Agullent celebra el XVIII Premi Literari per la Igualtat. Hui, dia 18 de març finalitzava el termini per a presentar les obres candidates per a aquest concurs, però s’ha decidit allargar aquest termini fins al dia 1 d’abril.

Aquest certamen consta de dos premis per cadascuna de les categories, que estan dividides per edats. Una és la Juvenil, en la que poden participar joves des dels 12 anys fins als 18, i l’altra és la categoria d’Adults, que és a partir dels 18 anys.

Una altra de les novetats respecte a les bases inicials d’aquest premi literari, és que ara l’única manera que hi ha per a presentar les obres a través del correu electrònic de la biblioteca d’Agullent.

Les obres que es presenten al concurs poden ser de poesia, narrativa, o prosa, però, el tema ha de girar al voltant de la dona, la igualtat de gènere, la conciliació, corresponsabilitat o la superació d’estereotips de gènere.

Respecte a l’extensió de les obres per a narrativa o prosa serà de màxim quatre fulls a una cara i per a poesia màxim dos fulls a una cara.

Els premis per aquells treballs que resulten guanyadors seran els mateixos per a les dos categories, i aquests premis són: per al primer premi, una cistella per valor de 60€ de productes ecològics i un lot de llibres sobre l’àrea temàtica del concurs. I per al segon, una cistella per valor de 40€ de productes ecològics i un lot de llibres sobre l’àrea temàtica del concurs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *