lasarga ajualcoitel

Campanya de promoció dels Moros i Cristians d’Alcoi per part de l’Ajuntament

• Un centenar de cartells de marquesines (mupis publicitaris) anuncien els Moros i Cristians d’Alcoi pels municipis d’Alacant i València • “Els mitjans de comunicació també seran escenari de la promoció, a través de falques radiofòniques i insercions en premsa digital i escrita"

Un centenar de cartells de marquesines (mupis publicitaris) anuncien els Moros i Cristians d’Alcoi pels municipis d’Alacant i València, el 70% d’ells a la província d’Alacant i l’altre 30% a la de València.

Fora d’Alcoi, Benidorm és el municipi amb major nombre de mupis, seguit de Gandia. També hi ha publicitat en els municipis de Xàtiva, Xàbia, Oriola, Alfàs del Pi, El Campello, Santa Pola, Calp i Ontinyent.

Als mupis d’Alcoi, cal sumar tres tanques publicitàries, a les entrades de la ciutat per la Beniata i la partida Algars, s’ha de sumar la que es troba instal·lada en el carrer Banyeres, a l’altura del Camp Municipal El Collao.

A banda de la publicitat estàtica l’edil de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que, com ve sent habitual, “els mitjans de comunicació també seran escenari de la promoció, a través de falques radiofòniques i insercions en premsa digital i escrita, no solament a la Comunitat, sinó també a la província de Múrcia”.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *