foradia subscriutegrat

La Generalitat dóna suport a la fira del tèxtil celebrada a Madrid

Rafa Climent ha manifestat que el sector tèxtil de la Comunitat Valenciana, des del començament de l'última legislatura autonòmica, està repuntant. Júlia Company, per la seua banda, ha valorat de manera positiva la perspectiva del món del treball en relació a l'augment de l'activitat tèxtil.

Inaugurada la tercera edició de Home Textiles Premium by Textilhogar en la Caja Mágica de Madrid. Home Textiles és l’única fira especialitzada en el sector dels tèxtils per a la llar i la decoració que se celebra Espanya.

En ella, les principals marques del mercat del sector, un total de 171, presenten els seus productes més innovadors a compradors de més de 30 països. Entre aquestes marques, han figurat algunes de les comarques de l’Alcoià i Comtat, com ara AITEX, Comersan, Interfabrics-Destiny, Textiles Frau Pérez i Textiles Joyper SL.

Coordinada per la patronal del téxtilATEVAL, la fira ha comptat amb el suport de la Generalitat Valenciana, la Conselleria d’Economia, l’IVACE Internacional i ICEX.

La inauguració de l’esdeveniment ha tingut lloc de la mà del conseller d’Economia, Rafa Climent, i la directora de l’IVACE, Júlia Company. També ha comptat amb la presència de l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, la diputada del PSOE Patricia Blanquer i el regidor de Compromís Màrius Ivorra, entre altres representants públics.

Rafa Climent ha manifestat que el sector tèxtil de la Comunitat Valenciana, des del començament de l’última legislatura autonòmica, està repuntant. Un augment d’activitat que prové en bona part a les exportacions internacionals, que han augmentat un 5’3% durant l’últim any.

Així mateix, el conseller ha declarat que la Generalitat està realitzant una aposta decidida per la reindustrialització, amb uns plans d’ajuda per un valor de 10 milions.

Júlia Company, per la seua banda, ha valorat de manera positiva la perspectiva del món del treball en relació a l’augment de l’activitat que està experimentant el sector del tèxtil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *