foradia subscriutegrat

Toni Gonzàlez, director de l’IES Pare Vitòria, al Congrés Internacional de Formació Professional

• Toni González vol remarcar la necessitat de "transmetre als alumnes, a més de l'orientació professional i les habilitats necessàries, les actituds de l'aprenentatge i la formació continua", esperit que demanen les empreses.

Toni González Picornell, director de l’IES Pare Vitòria, ha participat en el Congrés Internacional “Avanzamos“, unes jornades internacionals de Formació Professional, celebrat durant els dies 15 i 16 de setembre en el Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià.

Tal com ens comenta el director de l’IES es tracta d’un congrés “molt potent, amb la participació de grans empreses i experts, centrat en millorar la formació professional dels alumnes per tal d’adequar les seues habilitats a les necessitats del món laboral“.

En aquestes jornades es van tractar temes diferents, d’una banda, ha participat l’Aliança Europea d’Aprenentes amb temes referits a la Formació Professional Dual; s’ha parlat de diferents experiències, tant a nivell institucional, com d’empreses i alumnat que participa en aquesta formació.

El tema central del Congrés ha sigut l’evolució de la Formació Professional, especialment en els àmbits de la innovació aplicada, de les metodologies actives d’aprenentatge, del desenvolupament sostenible, així com de la internacionalització.

Entre les conclusions estretes del Congrés, Toni González vol remarcar la necessitat de “transmetre als alumnes, a més de l’orientació professional i les habilitats necessàries, les actituds de l’aprenentatge i la formació continua“, requisit que demanen les empreses.

Altre punt central del Congrés ha sigut la motivació i l’emprendimient, “no a soles des del punt de vista de la potenciació de la vida professional, sinó també per a saber-la conjugar amb la vida personal“.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *