foradia becasivace

El Gratis, conéixer i fer valdre el nostre entorn

• Vivim temps apassionats, on tot està en plena transformació. No sabem què ens pot presentar el futur, però el que sí que sabem és què succeeix al present. • Consulteu l'agenda de Planes, Biar, Benimarfull, Millena, Alcoi, Castalla i Onil, que tenen propostes de qualitat per a totes i tots nosaltres.

Ningú haguera pensat fa un parell de mesos que Mariano Rajoy estaria avui dia treballant com a registrador de propietat a Santa Pola. Ni que Pedro Sánchez seria el president d’Espanya. En l’actualitat, els fets històrics ocorren a grans velocitats. I tenen conseqüències a les nostres societats, als nostres municipis i, inclús, a les nostres vides.

Vivim temps apassionats, on tot està en plena transformació. No sabem què ens pot presentar el futur, però el que sí que sabem és què succeeix al present. És un dels objectius d’El Gratis, caminar junt amb la realitat del dia a dia. I ho fem comptant amb les interpretacions i valoracions d’experts i veïns, d’institucions i col·lectius, de qui meneja el món.

Per donar alguns exemples: aquesta quinzena parlem, entre altres, amb el magistrat Joaquim Bosch sobre l’actual sistema judicial espanyol, amb la senadora Vicenta Jiménez sobre l’actualitat política, amb Juan Ignacio Torregrossa sobre el Campus d’Alcoi de la UPV, amb el professor Jordi Botella sobre el món cultural alcoià.

En aquesta realitat accelerada, hem de posar àncores perquè el corrent no ens arrossegue. Per això, volem fer valdre les creacions artístiques de la gent del nostre entorn. Alguns d’ells són: Antoni Miró, Pep Sou, Jordi Gil, Vicent Luna, Francesc Gisbert…

I per descomptat, volem fer valdre les nostres tradicions, festes, esdeveniments, gastronomia, comerç i turisme. En aquest sentit, consulteu l’agenda de Planes, Biar, Benimarfull, Millena, Alcoi, Castalla i Onil, que tenen propostes de qualitat per a totes i tots nosaltres.

Font: Editorial./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *