foradia subscriutegrat

Setmana de convivència a Islàndia del col·legi Salesianos Sant Vicent Ferrer d’Alcoi

• 6 alumnes i 3 professors del col·legi Salesianos Sant Vicent Ferrer es van desplaçar fins a la ciutat de Selfoss, Islàndia, dis del projecte europeu Erasmus • Alumnes i professors van poder gaudir d'una enriquidora setmana de convivència amb els seus socis islandesos i eslovacs


6 alumnes i 3 professors del col·legi Salesianos Sant Vicent Ferrer es van desplaçar fins a la ciutat de Selfoss, Islàndia, dis del projecte europeu Erasmus + “H2O Not wasted”. L’objectiu ha sigut realitzar una sèrie d’activitats relacionades amb la temàtica de l’aigua.

Alumnes i professors van poder gaudir d’una enriquidora setmana de convivència amb els seus socis islandesos i eslovacs. Es van realitzar rutes i excursions diverses com a la cascada de Gullfoss, l’impressionant Guèiser de Strokkur, la muntanya de Ingólfsfjall, el penya-segat de Krísuvík i la llacuna blava de Bláa Lónid, entre altres. Van visitar també diverses centrals hidroelèctriques com BúrfellsvirkjunHellisheið arvirkjun i Nesjavallavirkjun, on es va aprendre sobre com es gestiona l’energia geotèrmica en aquest país de gran activitat volcànica.

Els tres col·legis Súkromná Základná d’Eslovàquia, Fjölbrautaskóli Suðurlands d’Islàndia i Salesianos Sant Vicent Ferrer ja estan preparant el seu pròxim intercanvi que tindrà lloc a Alcoi en el mes d’abril i en el qual alumnes i professors associats seguiran treballant la temàtica de l’aigua amb diferents activitats i visites.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *