foradia pressupostparticipatiualcoi

EU de les comarques demana la dimissió de l’executiva d’EUPV

• El motiu d’aquesta decisió ha sigut el “presumpte” assetjament laboral que ha patit l’exregidor d’Alcoi Paco Agulló a la Diputació d’Alacant. • Una situació que s’agreuja amb “la notícia que ha eixit als mitjans de comunicació on es denuncia un presumpte delicte de malversació de fons públics"

L’Assemblea Comarcal ha acordat per unanimitat demanar l’acta de la diputada Raquel Pérez així com la seua expulsió d’EUPV. El motiu d’aquesta decisió ha sigut el “presumpte” assetjament laboral que ha patit l’exregidor d’Alcoi Paco Agulló a la Diputació d’Alacant.

Davant el silenci del coordinador del País Valencià, David Rodríguez, i la seua directiva, l’Assemblea ha acordat també per unanimitat demanar la dimissió de l’executiva d’EUPV.

“La nostra organització política, d’esquerres i sindicalista de classe, té mecanismes per resoldre aquestes situacions. Es podria haver arribat a un acord entre les parts, Paco Agulló es podria acomiadar ambtotes les de la llei i haver triat un nou assessor a la Diputació”, expliquen des d’EU de les comarques.

David Rodríguez coneixia el cas però,en comptes d’intervenir en el conflicte i donar una solució, va callar i mirarcap a unaltre costat. Havia d’haver actuat immediatament, apartar a la diputada de les seues funcions i defensar a Paco Agulló, posar els mitjans jurídics dels quals disposa el partit al servei de la víctima, i també donar totes les proves que tinguera al seu abast”.

Una situació que s’agreuja amb “la notícia que ha eixit als mitjans de comunicació on es denuncia un presumpte delicte de malversació de fons públics per part tant de la diputada per Alacant, Raquel Pérez, com del Coordinador d’EUPV, David Rodríguez, per anar al soterrament de Fidel Castro”.

A més, la formació comarcal també condemna “la situació del presumpte assessor a la Diputació, Àngel Mora, que actualment, tot sembla indicar, que ocupa el lloc de Paco Agulló. Volem saber amb quina relació laboral desenvolupa les seues funcions i també volem saber qui i com ha sigut elegit”.

Finalment, demanen la convocatòria d’una assemblea extraordinària urgent per esclarir la situació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *