foradia pressupostparticipatiualcoi

La Setmana Modernista d’Alcoi avança amb èxit

• Els primers dies les activitats organitzades dins de la I Setmana Modernista d’Alcoi estan tenint una gran participació • El cap de setmana concentrarà les activitats més lúdiques i la Fira del Modernisme, que se celebra a la Glorieta


Els primers dies les activitats organitzades dins de la I Setmana Modernista d’Alcoi estan tenint una gran participació, vora quasi 1.200 persones, segons indica l’Ajuntament d’Alcoi.
Les seues previsions indiquen que hi haurà una gran afluència durant el cap de setmana.

Durant aquests dies, un total de 209 nou adults i 390 estudiants estan participant en les rutes guiades pel modernisme alcoià.

Pel que fa a les xerrades i els tallers, dilluns més de 150 persones van omplir el saló llarg del Círculo Industrial per assistir a la xerrada sobre indumentària de Joel García. A més, un nombrós públic va estar a les inauguracions de les exposicions de Mutua Levante i la Capella de l’Antic Asil.

També cal destacar que 136 adults i 15 escolars que estaven inscrits als tallers de tocats i barrets, i al de cabuts, als que van anar inclús més participants.

Les xerrades sobre història també han tingut públic, més de 50 persones cada dia al Centre Cultural Mario Silvestre.

El cap de setmana concentrarà les activitats més lúdiques i la Fira del Modernisme, que se celebra a la Glorieta, on hi haurà estands de promoció de destí modernista, amb representació dels ajuntaments d’Alcoi, Villena, Carcaixent, Sueca i Terrassa.

El dissabte hi haurà també dues rutes més, una per a 55 persones i una altra especial, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones Sordes, hi haurà una ruta amb llengua de signes per a 65 persones. L’aforament per a la Ruta Tematitzada per al diumenge al cementeri també s’ha completat amb 56 inscrits.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *