Foradia

La Fira de Tots Sants de Cocentaina comptarà amb més de 600 persones de seguretat

• Durant els últims mesos s’ha treballat intensament per a estudiar i executar la implementació de noves mesures de seguretat • S'han invertit 20.000 euros en l'adquisició de cossiols i blocs de formigó, així com en la col·locació de més pivots

Més de 600 persones vetllaran per la seguretat de la Fira de Tots Sants durant les 5 jornades que tindrà el certamen de 2017. Amb un reforç especial en aquelles jornades en què es desplacen les autoritats fins a Cocentaina.

Així ho ha decidit l’Ajuntament de Cocentaina, que informa que durant els últims mesos s’ha treballat intensament per a estudiar i executar la implementació de noves mesures de seguretat que reforcen la protecció en les zones reservades per al pas de vianants.

D’aquesta forma, s’han invertit 20.000 euros en l’adquisició de cossiols i blocs de formigó, així com en la col·locació de més pivots, que incrementen els punts de seguretat a l’accés d’aquells carrers on l’afluència de gent és major per tal d’evitar al màxim que qualsevol vehicle puga accedir a aquestes zones.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *