foradia subscriutegrat

Multitud de xiquets i grans encisats amb els contes de la nit al Castell de Cocentaina

• Gran participació a la III Nit de Contes al Castell de Cocentaina, una alternativa al Halloween comercial amb una proposta genuïna • Multitud de xiquets i grans encisats amb les rondalles de l'escriptor Jordi Raül Verdú i de la contacontes Almudena Francés, presentats per Francesc Gisbert, de la Coordinadora pel Valencià

Gran participació a la III Nit de Contes al Castell de Cocentaina, una alternativa al Halloween comercial amb una proposta genuïna. Van ser vora 500 les persones assistents, vingudes de tota la comarca.

L’acte va començar a les set de la vesprada, amb un berenar de coca oferit per l’Ajuntament de Cocentaina. Després va ser el torn de les primeres rondalles de l’escriptor Jordi Raül Verdú i de la contacontes Almudena Francés, presentats per Francesc Gisbert, de la Coordinadora pel Valencià, que juntament amb la regidora de Promoció del Valencià, Marcela Richart, de l’Ajuntament de Cocentaina, organitzen cada any l’acte.

L’imaginari popular valencià va encisar la multitud de xiquets i grans, amb contes com “Boira terrera” o “El rander”. Les històries van continuar a l’esplanada del castell, en una pujada il·luminada amb llanternes, on es van escoltar noves rondalles. Es tracta d’una iniciativa destinada a divulgar i posar en valor l’imaginari popular com una part més de la identitat dels pobles.

La ruta dels contacontes continuarà el cap de setmana amb el I Festival de la Fantasia a Castalla, 21 i 22 d’octubre, amb una ruta teatralitzada i un concert de Dani Miquel. I també el diumenge 22 a Banyeres de Mariola, amb un contacontes.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *