foradia subscriutegrat

Nova dramatúrgia valenciana i homenatge a Joan Valls per l’Harmònica Alcoiana al Teatre Principal

• La companyia valenciana La Teta Calva i la seua obra tragicomèdica Sindrhomo, un text de Iaia Cárdenar • Concert d'alumnes de societats musicals d’Alcoi organitzat per l’Associació de Sant Jordi. • Homenatge a Joan Valls per part de l’Harmònica Alcoiana, un passeig per la seua vida

El Teatre Principal d’Alcoi presenta durant aquest cap de setmana un espectacle que representa la nova dramatúrgia valenciana que està florint. Es tracta de la companyia valenciana La Teta Calva i la seua obra tragicomèdica Sindrhomo, un text de Maria Cárdenar que va estar guardonat als darreres Premis Max a la millor autoria teatral. Interpretat per Manu Valls, Leo de Bari i Merce Tienda, premi Crisàlida Millor actriu AAPPV (Associació d’Actors del País Valencià).

L’obra representa l’instint de supervivència d’una ciutat amenaçada per una plaga. Tindrà lloc el divendres 27 d’octubre a les 21 h.

Per altra banda, dissabte 28 a les 19:00 h, el Calderón celebra un concert d’alumnes de societats musicals d’Alcoi organitzat per l’Associació de Sant Jordi.

I el diumenge 29 a les 19:00 h, es realitzarà un homenatge a Joan Valls per part de l’Harmònica Alcoiana. Mitjançant la música d’autors que es relacionaren amb Joan Valls, s’aprofundirà en seua vida i treball, i es mostrarà al públic una proposta musical molt pròxima a la vida també de l’orquestra, de la qual formava part el mateix poeta com a percussionista.

Es tracta d’un passeig per la seua vida, mostrant la seva figura a l’inici d’aquest espectacle com a punt de partida i aprofitar aquesta barreja d’arts que hi trobem a la seua quotidianitat com hi foren: la música (relacions amb diferents entitats musicals alcoianes, músics, compositors) i per altre costat la seua vocació com a escriptor (passant per la poesia, articles de premsa escrita, cròniques, etc).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *