foradia subscriutegrat

Jorge: “La Fira de Cocentaina està evolucionant molt favorablement”

• Jorge valora que la Fira es millora cada any: “més espai, més serveis, més comerç, més animació...” • “Normalment compre un poc de tot: torrons i altres tipus de dolços, productes artesanals, que m’agraden molt...”

Entre els dies 1 i 5 de novembre, Cocentaina es disfressa de fira medieval per a rememorar els seus orígens i recuperar les tradicions que li caracteritzen. Rius de persones ompliran com cada any els carrers del poble gaudint de l’oferta comercial cultural i d’oci prevista per a aquesta 671a edició, que ja són anys (de fet, es reconeix com la segona fira més antiga d’Espanya).

5 dies d’activitats d’oci i cultura per a tots els públics, gastronomia genuïna, articles i productes especialitzats de tots els sectors… No n’hi ha excusa per a avorrir-se, i menys quan any rere any els encarregats de la Fira treballen amb l’objectiu de millorar la qualitat de tots els serveis i oferir un espai on no falte res.

Volem conéixer l’opinió d’algunes veïnes i veïns del poble respecte a aquest esdeveniment únic. A continuació, Jorge:

Jorge és de Penàguila, però sol vindre tots els anys a Cocentaina a gaudir de la Fira Tots Sants. Com a bon coneixedor de l’esdeveniment, Jorge valora que la Fira es millora cada any: “més espai, més serveis, més comerç, més animació...”

La Fira està evolucionant molt favorablement en el temps”, la qual cosa suposa un avanç important no a soles per al poble de Cocentaina, que veu com la seua economia s’activa de bona manera, sinó també per a tota la gent que li agrada gaudir de l’esdeveniment, que cada any pot gaudir de més coses i millor qualitat.

Jorge reconeix que sempre que visita la Fira s’ho passa molt bé: gaudeix dels actes, dels espectacles, de l’atmosfera medieval dels carrers, dels productes tan peculiars de les parades i dels seus productes: “normalment compre un poc de tot: torrons i altres tipus de dolços, productes artesanals, que m’agraden molt…

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *