foradia subscriutegrat

Anabel i Macu ens parlen en ‘El Poble és savi’

En Les Muntanyes vam visitar la Piscina Municipal José Trenzano Alós i vam parlar amb dos usuàries de les instal·lacions sobre la nova normalitat

És estiu, però és un estiu diferent del que hem viscut durant tota la nostra vida. Una pandèmia s’ha interposat al nostre camí i ens ha fet canviar costums i hàbits en el nostre dia a dia, com per exemple quan visitem les Piscines Municipals.

En Les Muntanyes volem conéixer de primera mà com s’està duent a terme aquesta nova normalitat, i ens hem desplaçat fins a la piscina José Trenzano Alós per a saber com està adaptant-se la gent a les noves mesures.

En aquest cas hem parlat amb dos usuàries, Anabel i Macu, que gaudien d’una jornada de piscina molt tranquil·la amb els seus fills.

Hem vingut sense saber molt bé que anàvem a trobar, però està molt bé“, ens comentava Macu, ja que era el primer dia d’estiu que visitaven les instal·lacions.

Anabel ha explicat que a l’hora d’entrar al recinte, “ens han pres la temperatura abans d’entrar a la piscina i ens han explicat totes les normes que hem de seguir”.

Respecte a l’aforament, que enguany es veu reduït, han assenyalat que: “hi ha molt poca gent, i és una pena, però, s’està molt bé a la piscina“.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *