foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent inaugura un nou espai a la UPV d’Alcoi

• El rector de la UPV i el president de Caixa Ontinyent han inaugurat l'espai Generació Espontània Design Factory • Caixa Ontinyent invertirà enguany 1,7 milions d'euros en obres socials, que inclouen incrementar la presència en els campus universitaris


El rector de la UPV i el president de Caixa Ontinyent han inaugurat l’espai Generació Espontània Design Factory. Va ser després de l’acte d’obertura del curs per part de la UPV, quan els assistents es van desplaçar a la tercera planta de l’edifici Georgina Blanes, on es troba el nou espai, patrocinat per l’Obra Social de Caixa Ontinyent, com a fruit de l’Aula d’empresa signada entre ambdues entitats en el 2015.

El sotsdirector d’Emprendimient, Ocupació i Generació Espontània, del campus, Jaime Masia Vañó va presentar a la comitiva encapçalada pel rector de la UPV, Francisco J. Mora i el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, el taller i els treballs que ja s’estan desenvolupant tant per alumnes, com dels diferents grups de Generació Espontània.

L’espai Generació Espontània està format per una sèrie de laboratoris oberts als estudiants on poden dur a terme els seus projectes d’una forma autònoma o guiada. El laboratori principal d’aquest projecte és el Design Factory.

A més, d’ací a poc temps es disposarà d’un espai de Generació Espontània i Emprendimient, que es troba annex a l’inaugurat i on tindran cabuda els grups d’alumnes en les seues reunions al costat dels emprenedors del Campus d’Alcoi.

El Design Factory del Campus d’Alcoi està recolzat per l’Obra Social de Caixa Ontinyent i disposa d’una sèrie de màquines per a la fabricació digital que s’anirà incrementant en el futur per a crear una gran oferta en aquest àmbit.

Caixa Ontinyent invertirà enguany 1,7 milions d’euros en obres socials, que inclouen incrementar la presència en els campus universitaris per a facilitar una millor eixida professional als estudiants, fomentar la recerca i l’ocupació, millorar la innovació i incentivar l’emprendedurisme.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *