foradia camaraalcoi

El Fernando Reig torna a la seua normalitat, “s’ha estat jugant amb foc”

• Al 2015 va eixir un informe que instava a actuar en els tirants del Fernando Reig "de forma immediata", un any abans de l’inici de les obres • "S'ha estat jugant amb foc i s'han fet augmentar els riscos cap a la ciutadania", comenten des de Guanyar Alcoi i la senadora Vicenta Jiménez

Després de 20 mesos d’obres i amb una inversió de vora 12 milions d’euros, el Pont Fernando Reig s’ha obert al trànsit. L’obra no està finalitzada completament, informa l’Ajuntament d’Alcoi, ja que queden millores per realitzar, principalment, en la part de sota de la infraestructura. La circulació dels carrers d’Alcoi torna a ser la d’abans del tancament del Pont.

Just durant aquests dies hem sabut que al 2015 va eixir un informe que instava a actuar en els tirants del Fernando Reig “de forma immediata“, un any abans de l’inici de les obres.

Ho sabem a través de Guanyar Alcoi i la senadora d’Unidos Podemos, Vicenta Jiménez, qui consideren que el Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, que ha presenciat la reobertura de la infraestructura “té responsabilitats en la mala gestió pel tancament del pont, desoint els informes que instaven a actuar de forma immediata”.

“S’ha estat jugant amb foc i s’han fet augmentar els riscos cap a la ciutadania. Si en setembre de 2015 es considerava que era necessària una intervenció i realitzar reparacions i investigacions exhaustives dels tirants i no es va realitzar abans que succeïra el trencament del tirant en agost del 2016, considerem clar que algú ha actuat de forma indeguda”, conclou la senadora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *