Foradia subscriutegrat

La celebració de Sant Antoni es durà a terme a Alcoi sense fogueres

• S'ha confirmat que les fogueres han quedat suspeses per a prevenir possibles incidents, a causa de l'absència acumulada de precipitacions i de temperatures excepcionalment altes • Els actes començaran dissabte a les 16:15, i estan convocades totes les persones amb els animals que vulguen beneir a la plaça de Dins

Les celebracions de Sant Antoni tenen lloc aquest cap de setmana a Alcoi, . S’ha confirmat que les fogueres han quedat suspeses per a prevenir possibles incidents. Així ho ha considerat la Conselleria, a causa de l’absència acumulada de precipitacions i de temperatures excepcionalment altes i entrades successives de brises terrestres.

Els actes començaran dissabte a les 16:15 hores a la Glorieta amb el Mercat organitzat per la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi.

Estan convocades totes les persones amb els animals que vulguen beneir a la plaça de Dins, des d’on desfilaran fins a la porta principal de la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. La comitiva anirà precedida pels Amics dels Cavalls. L’acte començarà a les 5 i a continuació hi haurà una xocolatada i jocs infantils a La Glorieta.

El diumenge a les 8,30 h serà la despertà. A continuació, tindrà lloc la concentració al poliesportiu Francisco Laporta, on se servirà timonet i herbero amb la col·laboració del Centre Excursionista d’Alcoi.
La romeria a peu començarà a les 9,30 h. A l’Ermita hi haurà aigua i aigua-sal per als romers. Allí, el grup de Danses Sant Jordi farà dansades i jocs fins a l’hora de la missa que serà a les 12.30 h.

El dia de la Romeria estarà prohibit l’accés amb vehicles de 7 a 15 hores. Hi haurà un servei gratuït d’autobús que eixirà cada 30 minuts aproximadament des de l’esplanada del Poliesportiu, estarà en funcionament de 9 a 15 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *