foradia subscriutegrat

Conéixer l’art i la cultura d’Alcoi i els pobles del voltant amb El Gratis

• Alcoi és una ciutat culturalment molt viva, les pàgines d’El Gratis ho corroboren cada quinzena amb desenes de notícies i publicacions • Sempre gràcies a la col·laboració dels comerços, empreses, professionals i serveis del nostre entorn, a qui us recomanem per a fer-vos la vida més fàcil i més còmoda.

Alcoi és una ciutat culturalment molt viva, les pàgines d’El Gratis ho corroboren cada quinzena amb desenes de notícies i publicacions relacionades amb art, activitats culturals, associacionisme, educació, oci, reivindicacions populars, activitat de les empreses i institucions.

Concretant en aquesta segona quinzena de novembre, que ja està distribuint-se per Alcoi i els pobles de les comarques que l’envolten. En trobem una entrevista a les treballadores de l’associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer, SOLC, les quals ens actualitzen de tots els seus serveis, tasques i accions.

Us avancem algunes dades del llibre que ha publicat la família de Raül Botella compilant l’obra de l’artista alcoià. Parlem amb una de les professores de l’Escola de Teatre Principal d’Alcoi, Rosa Fraj, qui ens comenta els beneficis del teatre en les xiquetes i xiquets.
En la dinàmica de conéixer l’anàlisi local de tots els partits polítics d’Alcoi, en aquesta ocasió coneixem el del Partit Popular, de la mà de Nacho Palmer, Amalia Payá i Edu Tormo.

Parlem d’Alcoi també amb els veïns i veïnes del carrer, qui ens comuniquen la seua percepció de la ciutat, amb les coses bones i les dolentes.

Aquestes són a soles algunes entrevistes i reportatges destacats d’aquesta edició; però, com ja sabeu, comptem amb seccions fixes de molta qualitat, exemples són les col·laboracions d’Antoni Miró i Josep Sou. Per altra banda estan totes les notícies que ens ajuden a comprendre l’actualitat d’Alcoi i els pobles de les comarques del voltant.

Sempre gràcies a la col·laboració dels comerços, empreses, professionals i serveis del nostre entorn, a qui us recomanem per a fer-vos la vida més fàcil i més còmoda (aquesta quinzena hem preparat un especial rodes i motor, posar a punt el teu veïcle per l’hivern)

Si vols un exemplar d’El Gratis tan sols has de demanar-ho a la teua papereria per 1 €, o gratuïtament a qualsevol comerç col·laborador.

Font: Rodrigo Paños./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *