foradia subscriutegrat

170 comerços d’Alcoi participen del Black Friday

• Són 170 els comerços alcoians adherits a aquesta la promoció del Black Friday, que se celebra aquest divendres 24 de novembre • Aquests comerços oferiran als seus clients rebaixes en productes de plena temporada i un increment en el seu horari d’obertura

Són 170 els comerços alcoians adherits a aquesta la promoció del Black Friday, que se celebra aquest divendres 24 de novembre. Una oportunitat per a realitzar les primeres compres de cara al Nadal, ja que aquests comerços oferiran als seus clients rebaixes en productes de plena temporada i un increment en el seu horari d’obertura, fins a les 21 h en molts dels casos.

El president de la Federació de Comerciants d’Alcoi, Paco Moltó, recorda que els consumidors tindran a la seua disposició uns 17.000 m² de superfície de venda, repartida pels barris de Santa Rosa, El Centre, la Zona Nord i l’Eixample. A més, els comerços adherits a la promoció tindran un distintiu i una decoració especial per tal d’orientar els consumidors.

La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha destacat també la important tasca de l’altra entitat col·laboradora, la Cambra de Comerç, i ens recorda que “el comerç dóna vida als nostres carrers i dóna feina als nostres veïns”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *