lasarga ua

Benilloba recupera els seus serveis bancaris

• Benilloba ha recuperat els seus serveis bancaris amb l’apertura d’una oficina de Caja Rural Castilla-La Mancha • “Beneficia també al comerç local el qual havia vist com part dels seus clients, tant de Benilloba com dels pobles veïns, havien desplaçat la seua activitat"

Benilloba ha recuperat els seus serveis bancaris amb l’apertura d’una oficina de Caja Rural Castilla-La Mancha. Ha sigut set mesos després del tancament de l’única sucursal bancària de Benilloba.

Des de l’entitat s’oferiran tots els serveis bancaris, inclòs el de caixer automàtic. L’oficina obrirà de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins a les 14 hores.

La cooperativa de crèdit, avalada per la seua salut econòmica, atendrà els requeriments de crèdit i liquiditat del teixit productiu i social del municipi: institucions, empresaris, sector agrari i cooperatiu, associacions, famílies i particulars.

L’Ajuntament de la localitat del Comtat valora de forma molt positiva l’aposta de Caja Rural Castilla-La Mancha d’obrir una oficina al municipi i ja ha anunciat la seua intenció de traslladar les seues principals operacions financeres a la nova entitat.

L’alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert, ha destacat que “l’apertura de l’oficina de Caja Rural Castilla-La Mancha suposarà el retorn a la normalitat en el municipi després d’uns mesos molts complicats per als nostres veïns i també per als comerços de Benilloba”.

Recuperar els serveis financers en el poble suposa també recuperar la dignitat per a una població majoritàriament d’avançada edat que havia de dependre de familiars o terceres persones per a realitzar les seues gestions bancàries”, ha afirmat Gisbert, qui també ha assegurat que “disposar d’una entitat financera al municipi beneficia també al comerç local el qual havia vist com part dels seus clients, tant de Benilloba com dels pobles veïns, havien desplaçat la seua activitat per la falta d’aquesta”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *