Foradia subscriutegrat

Benilloba va rebre als Reis Mags de l’Orient amb il·lusió i alegria

• Van arribar, damunt d’una carrossa i flanquejats pels patges que il·luminaven el camí amb les seues torxes, a les 18:30 per la carretera de Cocentaina. • L’arribada al poble va desfermar l’alegria dels més menuts que van poder veure de ben a prop a ses Majestats


Els Reis Mags de l’Orient no van faltar a la seua tradicional cita amb Benilloba la nit del 5 de gener per a inundar el poble d’il·lusió, alegria i regals en la nit més màgica de l’any. Van arribar, damunt d’una carrossa i flanquejats pels patges que il·luminaven el camí amb les seues torxes, a les 18:30 per la carretera de Cocentaina.

La música, un dels elements indispensables de les festes en les nostres comarques, no va faltar tampoc a la cita i els músics que acompanyaven els Reis anaven anunciant l’arribada de la cavalcada amb la seua tradicional tonada, que era resposta puntualment des del poble per a guiar-los en el seu camí cap a Benilloba.

L’arribada al poble va desfermar l’alegria dels més menuts que van poder veure de ben a prop a ses Majestats, els quals es van dirigir a l’església per a complir amb l’adoració al nen Jesús i rebre personalment a tots els xiquets que s’hi van voler fer fotografies amb ells.

Una vegada finalitzats els actes protocol·laris, la carrossa reial va continuar el seu camí pel poble repartint regals mentre els patges complien amb la tradició d’anar casa per casa, escala en mà, per tal de repartir els regals en persona.

Una cavalcada emotiva i màgica que va ser possible gràcies a l’organització dels Quintos 2018 i a la música de la Filharmònica de Benilloba (La Filbe).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *