foradia subscriutegrat

Sergio Cortés: “Ompliran d’il·lusió i de joguets als xiquets i xiquetes, i als no tan xiquets”

La Unió Ciclista Alcoi és l'entitat encarregada d'ajudar al Rei Melcior, i especialment Sergio Cortés, el seu ajudant personal. Dies abans de la Cavalcada vam tindre el privilegi de poder parlar amb ell perquè ens contara alguns secrets del Rei

Sergio Cortés, de la Unión Ciclista Alcoy serà l’encarregat d’acompanyar al Rei Melcior en la seua visita a Alcoi durant la Cavalcada. Aquesta entitat va demanar ajudar a algun dels reis en l’any 2019 i ara ha arribat el moment. Aquest afortunat d’estar tan a prop del Rei Melcior explica que: “Espere que siga un dia fabulós i per poder gaudir altra volta de la Cavalcada més antiga d’Espanya. Acompanyar al primer Rei que entra en Alcoi després de dos anys, crec que serà una experiència molt bonica”.

D’aquest dia espera gaudir cada segon: “L’acompanyament durant tot el recorregut, però sobretot de l’adoració, que serà espectacular. A més, com els xiquets no es podran apropar als reis, m’imagine que eixa part serà un punt d’inflexió molt emotiu”.

Aprofitant aquesta ocasió hem volgut saber si Sergio sap si enguany vindran molt carregats, i ens ha confessat que ha parlat amb Melcior i ens ha comentat que: “Sempre vénen carregats d’il·lusió, i enguany portaran bicicletes, per descomptat. Ho hem parlat amb ells perquè fomenten un poc l’esport que representem i crec que més d’una vindrà”, i també ens assenyala que: “Vindran molt carregats, i amb moltes ganes, i més amb aquesta situació que ens ha portat la pandèmia. Ompliran d’il·lusió i de joguets als xiquets i als no tan xiquets”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *