foradia subscriutegrat

25 noves places públiques d’atenció a persones majors a La Vall d’Albaida

• "Està sent possible la creació de places públiques en centres socials de les comarques valencianes per primera vegada en els darrers 20 anys”. • Mónica Oltra ha explicat que el principal objectiu que persegueix aquesta col·laboració rau en “crear una xarxa pública potent

25 noves places de titularitat pública per a l’atenció de persones majors per a la comarca de la Vall d’Albaida. Una inversió que ascendeix fins als 600.615 euros durant els exercicis 2018 i 2019 i que finança la Diputació de València, a través de la construcció d’un Centre de Dia a la localitat d’Agullent.

La vicepresidenta Maria Josep Amigó ha incidit en què la posada en funcionament d’aquests serveis “està fent possible la creació de places públiques en centres socials de les comarques valencianes per primera vegada en els darrers 20 anys”.

Maria Josep Amigó ha valorat, la materialització d’aquest programa de “modèlic” pel que fa “a la col·laboració insterinstitucional: els Ajuntaments posen el sòl o els edificis municipals a rehabilitar; la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives estableix les prioritats a partir de criteris objectius i s’encarrega de cobrir les despeses derivades del funcionament dels centres; mentre que la Diputació finança la seua construcció”.

Precisament, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha explicat que el principal objectiu que persegueix aquesta col·laboració rau en “crear una xarxa pública potent, amb serveis de qualitat arreu del territori valencià per assolir un veritable sistema de serveis socials”.

Per tal que aquesta xarxa siga una realitat, Oltra ha defensat que “la col·laboració entre les diferents administracions resulta fonamental per poder atendre a les persones i, més en concret, a les més vulnerables després d’una paràlisi de dues dècades on els governants tenien altres prioritats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *