foradia cdturisme

Bocairent culmina ‘Abril, el mes de les paraules’ amb una desena d’activitats

• Una iniciativa que proposa fer de Bocairent "una ciutat lectora", "que pretén fomentar l’hàbit lector i coordinar els esforços" • Amb presentació de ‘L’Alforí, paisatge viu’, a càrrec de Josep Manel Ribera; ‘Contalles de iaios i iaies’, de Jordi Raül Verdú i ‘Llibre dels vius’, de Roberto Tormo.


Bocairent ha culminat la programació ‘Abril, el mes de les paraules’, una iniciativa que proposa fer de Bocairent una ciutat lectora, “un projecte en el qual venim treballant des de l’any passat i que pretén fomentar l’hàbit lector i coordinar els esforços que duen a terme els agents locals implicats en aquesta matèria”, segons comenta el regidor Xavier Molina.

En total s’han celebrat una desena d’activitats culturals. Entre elles, xerrades, tertúlies, biblioparcs, lectures dramatitzades i exposicions com la de les pintures que pengen en els balcons del centre històric.

La culminació de la programació ‘Abril, el mes de les paraules’ s’ha dut a terme amb la celebració de la Fira del Llibre. Llibreries d’Algemesí, de Biar, de Muro, d’Ontinyent i locals així com diversos col·lectius sumen un total d’onze punts de venda han omplit la plaça del municipi. Paral·lelament, han sigut exposades les obres dels concursos de cal·ligrames i de poemes.

Durant el cap de setmana del 28 i 29 d’abril s’han realitzat tertúlies literàries, teatre de carrer, tallers infantils i lectures públiques. També s’han presentat tres obres: ‘L’Alforí, paisatge viu’, a càrrec de Josep Manel Ribera; ‘Contalles de iaios i iaies’, de Jordi Raül Verdú i ‘Llibre dels vius’, de Roberto Tormo.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *