foradia elgrat

Rebeca Torró indignada amb la visita de Bonig a Ontinyent: “ací ja sabem com les gasta el PP”

• “Indignant” que la Presidenta del PP Valencià, Isabel Bonig, “haja vingut a Ontinyent a exigir inversions que el seu partit ha negat abans, tant a Ontinyent com a la Comunitat Valenciana” • “És bo que Bonig isca de València, perquè d'ací a poc temps s'iniciarà el judici de la trama Gurtel i molta gent del PP haurà d'estar més pendent dels jutjats que d'una altra cosa”.


Indignant” que la Presidenta del PP Valencià, Isabel Bonig, “haja vingut a Ontinyent a exigir inversions que el seu partit ha negat abans, tant a Ontinyent com a la Comunitat Valenciana”. Així ho ha afirmat la portaveu del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró.

“Per a la ciutadania d’Ontinyent resulta indignant que un partit com el PP, que ha menyspreat i marginat durant anys la nostra ciutat, exigisca ara tot allò que va anunciar amb enganys i mai va fer com l’hospital, el palau de justícia o el tren Xàtiva-Ontinyent. Ací ja sabem com les gasten quan governen: són sinònim de mentida, crispació i deute, així que només els demanem que deixen en pau a la nostra ciutat”, assenyalava.

Els socialistes d’Ontinyent creuen que la visita d’Isabel Bonig hauria d’haver aprofitat per a explicar per què va anul·lar el conveni del Ivvsa per a rehabilitar la Vila en la seua etapa de consellera, conveni que el govern municipal socialista ha salvat en els tribunals. O per què va deixar penjats a desenes d’ontinyentins i ontinyentines que van demanar ajudes per a l’habitatge, ajudes que Bonig va deixar sense pagar.

Rebeca Torró afegia que “als empresaris amb els quals s’ha reunit els haurà estranyat que després de tants anys abandonant la indústria tradicional, el PP els pregunte ara com els va. El Govern en el qual va estar Bonig va ser capaç d’arruïnar amb impagaments a les patronals, i no tenia una política industrial com la que té ara el govern de Ximo Puig. Com haurà pogut comprovar en la seua visita, les inversions en els polígons d’Ontinyent s’executen, i es pagaran dins del termini i en la forma escaient perquè ara els diners arriba a la ciutat, no com quan governava el PP”.

En aquest sentit, la portaveu socialista puntualitzava que “ara és quan Ontinyent està recuperant part del que li correspon després de 20 anys de marginació dels governs de Zaplana, Camps i Fabra. I per l’hospital, que no es preocupen que no es quedarà en una maqueta com la que va presentar Francisco Camps”.

Amb tot, la portaveu socialista finalitzava afegint que “és bo que Bonig isca de València, perquè d’ací a poc temps s’iniciarà el judici de la trama Gurtel i molta gent del PP haurà d’estar més pendent dels jutjats que d’una altra cosa”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *