foradia subscriutegrat

Alcoi promocionarà a Fitur la II Fira Modernista i la ruta per a bicicletes

• Alcoi estarà present a la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2018, una de les principals convocatòries per al sector turístic a nivell mundial • Entre altres atractius, es promocionarà la II Fira Modernista, sobre la qual s'ha preparat un vídeo promocional, i la recentment homologada ruta BTT (per a bicicletes d'alta muntanya)

Alcoi estarà present a la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2018, una de les principals convocatòries per al sector turístic a nivell mundial. Tindrà lloc el dijous 18 de gener.

L’Ajuntament d’Alcoi ja té preparat el programa d’activitats que durà a terme per promocionar la ciutat en aquest esdeveniment.

D’una banda, promocionarà la II Fira Modernista, sobre la qual s’ha preparat un vídeo promocional i un primer programa d’activitats per a presentar en societat.

D’altra banda, es donarà a conéixer la recentment homologada ruta BTT (per a bicicletes d’alta muntanya), que compta amb 80 senyals per marcar l’itinerari a l’entorn natural de la ciutat, i que té l’objectiu d’incidir en el potencial turístic i paisatgístic alcoià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *