foradia cdturisme

El Teatre Calderón augmenta els seus espectadors a 41.850 durant 2017

• Un increment del 23% sobre la mitjana dels anys 2012 a 2016. En concret s’han realitzat un total de 76 activitats, amb 86 sessions • Des de la gestió del Teatre s’explica que, bona part de les raons de l’increment d’activitat i d’assistència respon a la programació especial amb motiu del 10é aniversari

41.850 espectadors van passar pel Teatre Calderón durant 2017, un increment del 23% sobre la mitjana dels anys 2012 a 2016.

En concret s’han realitzat un total de 76 activitats, amb 86 sessions, un 14% més respecte de la mitjana del període 2012-2016, situada en 67 activitats i 76 funcions.

De les 76 activitats, 31 corresponen a la programació escènica i musical que elabora íntegrament el Departament de Cultura (on s’inclou la Mostra de Teatre).

Les altres 45 activitats són, doncs, les convenides amb entitats i institucions de la ciutat per a fer les seues respectives programacions o dur endavant iniciatives privades. Destaquen les musicals, seguides per les diferents escoles de dansa locals i l’activitat relacionada amb la Festa.

Després del cicle nadalenc, l’espectacle de Luís Piedrahita (19 gener), ha estat més el més immediat, registrat un ple absolut.

Des de la gestió del Teatre s’explica que, bona part de les raons de l’increment d’activitat i d’assistència respon a la programació especial amb motiu del 10é aniversari de la inauguració del nou Teatre Calderón. També a l’increment d’actes organitzats per entitats socials, cíviques o culturals al teatre.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, recalca els importants beneficis que s’han assolit amb el servei ticketalcoi.com

Al llarg dels mesos següents, pel que fa a música, seguiran Symphonic Rhapsody of Queen (4 de febrer), Sant Andreu Jazz Band (16 de febrer), Neus Ferri (23 març) i Maria Arnal-Marcel Bagés, amb Mireia Vives-Borja Penalba (29 abril). Fita destacada serà també la presència, per primera vegada a la nostra ciutat, de Sílvia Pérez Cruz el 3 de març, amb la gira “Vestida de nit” que la porta actualment pels millors escenaris de l’estat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *