foradia subscriutegrat

Entrada Cristiana simbòlica des de Les Muntanyes

Un xicotet homenatge a tots aquells festers i festeres, al públic i a la festa, recordant algunes imatges de l'Entrada Cristiana d'altres anys

Tradicionalment el dia 22 d’abril seria el Dia de l’Entrada, a pesar que des de fa uns anys les nostres festes se celebren en cap de setmana. Com ja sabem enguany no podem gaudir d’aquestes dates tan especials, però des de Les Muntanyes volem que recordes alguns moments de l’Entrada Cristiana

En un matí com el de hui, Alcoi rebria a les forces de la creu per a defensar la nostra ciutat de la invasió moruna, fent gala d’espectaculars i guerrers trages, música i ballets, per així deixar sense paraules un any més al públic assistent.

Però, malauradament, encara haurem d’esperar fins a les pròximes festes per a poder gaudir de la desfilada de les 14 filaes cristianes, que any rere any ens sorprenen amb els seus boatos.

Des de Les Muntanyes, volem fer un xicotet homenatge a tots aquells festers i festeres, al públic i a la festa, recordant algunes imatges de l’Entrada Cristiana d’altres anys.

Font: B.Rivas | S.Sempere./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *