foradia subscriutegrat

CCOO i UGT convoquen un atur de dues hores per al 8 de Març

• La situació de drets de les dones, en comparació de la dels homes, comporta un greuge comparatiu important: més atur, menys salari, més temporalitat, menys càrrecs de poder, menys visibilització… • Per aquests motius, el 8 de Març d'enguany se celebra amb el lema "Vivas, lliures, unides per la igualtat. Contra les violències masclistes, contra la bretxa salarial, contra la precarietat de l'ocupació”.


Atur de 2 hores per al 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, una convocatòria anunciada pels sindicats CCOO i UGT. Amb aquesta proposta, “els sindicats volem donar visibilitat a les discriminacions que pateixen les dones i combatre-les”, ha explicat Elena Blasco, secretària de Dones i Igualtat de CCOO.

La situació de drets de les dones, en comparació de la dels homes, comporta un greuge comparatiu important: més atur, menys salari, més temporalitat, menys càrrecs de poder, menys visibilització…

A aquesta situació cal afegir l’exercici de les violències de gènere i discriminació que podem observar en la nostra societat de manera quotidiana.

Per aquests motius, el 8 de Març d’enguany se celebra amb el lema Vivas, lliures, unides per la igualtat. Contra les violències masclistes, contra la bretxa salarial, contra la precarietat de l’ocupació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *