foradia pressupostparticipatiualcoi

Loreto: “Alcoi és una ciutat amb molt de moviment artístic i cultural”

• Loreto viu a Alcoi perquè està estudiant en l’EASD, però és natural del poble de La Romana. Se sent molt còmoda a Alcoi. • Troba a faltar més opcions d'oci per als joves en la ciutat, “som molts els estudiants que venim a viure a Alcoi, però no tenim massa opcions d’oci"

Les ciutats evolucionen amb el temps. Una evolució que depén de molts factors: el context estatal i global, la gestió política, la realitat empresarial, l’activitat social…

Un dels agents fonamentals per a l’evolució de les ciutats, de vegades infravalorat, són les veïnes i els veïns. Les seues aportacions en la intervenció pública són bàsiques perquè la gestió política s’adapte a les necessitats reials de la ciutat.

Com és el nostre costum, dediquem aquesta secció, El Poble és Savi, a parlar amb les nostres veïnes i veïns perquè ens traslladen la seua visió sobre Alcoi: quina és la seua situació general? N’hi ha algun aspecte a criticar? Quins són els seus punts forts? Alguna proposta de millora?

A més d’aquestes preguntes, convidem als nostres entrevistats a dirigir-se directament a la Corporació Municipal per tal que realitzen la reivindicació que creguen oportuna o comuniquen qualsevol altra idea.

 

Loreto viu a Alcoi perquè està estudiant en l’EASD, però és natural del poble de La Romana. Se sent molt còmoda a Alcoi perquè “és una ciutat amb molt de moviment artístic i cultural, m’agraden les exposicions que es fan tant al Club d’Amics de la UNESCO com a la Casa de la Cultura i la Llotja de Sant Jordi”.

Per altra banda, troba a faltar més opcions d’oci per als joves en la ciutat, “som molts els estudiants que venim a viure a Alcoi, però no tenim massa opcions d’oci; està la marxa, però no molt més

Una cosa que no li ha agradat d’Alcoi és la contaminació del transit dels vehicles i de les fàbriques actives: “jo note molt l’olor de la contaminació, els primers dies em costava inclús dormir, però ara ja m’he acostumat”.

Font: Rodrigo Paños./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *