foradia subscriutegrat

Màrius Ivorra denuncia que el Govern ha tornat a perdre ajudes per als aturats

• 30 joves d'Alcoi han perdut la possibilitat de trobar una feina • Francés ha decidit no demanar les ajudes del projecte “T’Avalem”.

30 joves d’Alcoi han perdut la possibilitat de trobar una feina, afirma el portaveu de Compromís Màrius Ivorra. I, segons ell, ha sigut “per culpa de la desídia de Francés, que no ha demanat subvencions al SERVEF quan altres localitats de la comarca ho han fet”.

Francés ha decidit no demanar les ajudes del projecteT’Avalem”, i tampoc ho ha fet pel que fa als projectes del SEPE, depenent del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. D’aquesta manera Alcoi ha tornat a perdre novament la possibilitat de posar en marxa tallers ocupacionals que donarien faena a aturats de la nostra ciutat.

Però no és la primera vegada en pocs mesos. Compromís Alcoi ja va denunciar a principis de desembre de l’any passat que el Govern de Toni Francés no havia obtingut cap taller d’ocupació per a Alcoi.

Segons Màrius Ivorra: “sembla que el govern de Toni Francés no es preocupa pels aturats, ja estaven avisats de l’any passat, i ha tornat a fer el mateix, és a dir, no han fet res. No sabem quines són les seues prioritats per a Alcoi. Està clar que l’atur no l’importa”.

Per aquest fet, Compromís demanarà responsabilitats al Govern al proper Plenari. Perquè “els alcoians no es mereixen estar governats per persones que falten a la seua responsabilitat. Podem entendre un error una vegada, però amb aquesta actitud sembla que estan burlant-se dels alcoians i concretament dels aturats”.

Cal recordar que aquestes subvencions són concedides als ajuntaments que ho demanen amb la finalitat de crear tallers ocupacionals en què els aturats reben una formació a diferents sectors, útils per a tornar a introduir-los al món laboral.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *