foradia subscriutegrat

Canicross solidari a Alcoi en benefici de GARA i AECC

• Alcoi celebrarà el seu segon canicross solidari. Tindrà lloc diumenge 25 de febrer. • L'objectiu d'aquesta activitat és visibilitzar el treball i labor d'ambdues associacions

Alcoi celebrarà el seu segon canicross solidari. Tindrà lloc diumenge 25 de febrer. Organitzen el Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, juntament amb l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC i el Club Canicross Alcoi. Els beneficis es destinaran a ambdues entitats.

L’acte tindrà inici a la Via Verda, en Batoi, de 8’30 h a 14 h del matí. La carrera, de 8 km, arrancarà a les 10 h del matí, mentre que la marxa ho farà a les 11 h i serà de 5 km. Per a participar en la carrera és indispensable que es participe amb el material reglamentari per a fer canicross.

Tant en la carrera com en la marxa els cans que participen hauran de passar un control veterinari. La recollida de dorsals i els controls veterinaris es realitzaran entre les 8’30 h i les 9’45 h.

L’objectiu d’aquesta activitat és visibilitzar el treball i labor d’ambdues associacions i des de GARA ajudar a combatre l’estigma que existeix entorn de les persones amb trastorn addictiu. Molts càncers podrien prevenir-se i evitar-se amb hàbits de vida saludables allunyats del consum d’alcohol, tabac o altres drogues. Per açò cobra sentit la unió d’ambdues associacions en activitats com aquesta.

Les inscripcions estan obertes fins al pròxim dia 21 de febrer. El cost de la mateixa és de 10 € o 15 € amb motxilla de l’esdeveniment i s’han de realitzar a través de la plataforma Clic’N’Run.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *