foradia subscriutegrat

Un centenar de participants en el II Canicross Solidari d’Alcoi

• En la categoria de sènior masculí el guanyador va ser Raúl Solbes, seguit de Jaume Lara i Timoteo Maestro. • Encara que ha disminuït el nombre d'inscrits en la marxa respecte a l'any anterior, s'ha incrementat la participació en la carrera


Un centenar de participants en el II Canicross Solidari que ha tingut lloc a Alcoi. Encara que ha disminuït el nombre d’inscrits en la marxa respecte a l’any anterior, s’ha incrementat la participació en la carrera. Entre participants, uns 60, i organitzadors i voluntaris, es van reunir en la cita un centenar de persones que van gaudir d’un matí diferent en un ambient càlid i agradable.

En la categoria de sènior masculí el guanyador va ser Raúl Solbes, seguit de Jaume Lara i Timoteo Maestro. En la categoria veterà masculí, el guanyador ha sigut Rubén Martínez, a qui van seguir Manuel Torró i Jordi Espí. En la secció femenina, l’única participant i guanyadora va ser Chloe Nordera.

L’esdeveniment ha sigut organitzat pel Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi i l’Associació Espanyola contra el Càncer, entitats destinatàries dels beneficis. A més, ha estat emmarcat en la lliga LIBECAN (conformada per quatre carreres, la d’Alcoi, dues celebrades a Ibi i Muro i una que es realitzarà pròximament a Xàtiva).

Tant el GARA com AECC destaquen que “enguany tot va ser estupend, sense cap incidència que destacar” i agraeixen la participació de tota la gent i col·laboradors.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *