foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Onil no ha celebrat el 8 de Març, “el dia de la vergonya”

• Onil no ha celebrat oficialment el Dia internacional de la Dona. Ho denuncien amb indignació des de Compromís, Podem i EU, els quals qualifiquen aquest fet com “el dia de la vergonya”. • “Ens vam veure en l'obligació, i la necessitat com a dones, de convocar a títol personal una concentració ciutadana, no oficial, a través de les xarxes socials, la convocatòria de les quals ha sigut un èxit


Onil no ha celebrat oficialment el Dia internacional de la Dona. Ho denuncien amb indignació des de Compromís, Podem i EU, els quals qualifiquen aquest fet com “el dia de la vergonya”.

Les portaveus d’aquestes formacions “ens vam veure en l’obligació, i la necessitat com a dones, de convocar a títol personal una concentració ciutadana, no oficial, a través de les xarxes socials, la convocatòria de les quals ha sigut un èxit, gràcies també a alumnes de l’IES La Creueta, per organitzar-se i mobilitzar-se, i ser avui la veu de totes”.

És la primera vegada en aquesta legislatura que no es realitza aquesta celebració, “l’Ajuntament d’Onil no té previst dur a terme cap tipus de mobilització i/o concentració”, va comunicar l’equip de Govern a l’oposició dies abans.

En qualsevol cas, des de Compromís, Podem i EU “creiem que malgrat la vergonyosa actitud i actuacions de l’actual equip de govern, PSOE i Blanes i Equip per Onil, finalment les dones d’Onil hem aconseguit reivindicar els nostres drets en un dia tan important”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *