foradia camaraalcoi

Inspira’t amb El Gratis

• Volem que El Gratis siga una eina d'inspiració per als nostres lectors. Que llegint i fullejant les nostres pàgines troben idees, possibilitats, solucions, coneixements, propostes... • Durant aquests dies, no podem descuidar un tema que envolta d'il·lusió a la ciutat d'Alcoi: les festes de Moros i Cristians.

La inspiració és un procés mental molt valuós al nostre dia a dia: a través d’ell podem fer una bona conversa, començar una millora al nostre projecte, portar una bona idea per dur a terme, prendre la decisió necessària en el moment oportú…

Volem que El Gratis siga una eina d’inspiració per als nostres lectors. Que llegint i fullejant les nostres pàgines troben idees, possibilitats, solucions, coneixements, propostes…

Un dels nostres valors és l’apertura a conéixer els municipis del nostre entorn: a través de conéixer les iniciatives i accions dels nostres veïns de territori podem millorar les nostres.

En aquest sentit, aquesta edició tenim l’oportunitat de conéixer actes, tradicions i iniciatives exitoses que estan duent-se a terme en localitats veïnes com Gandia, Xàtiva, Ontinyent, Banyeres, Cocentaina i Muro. Municipis que tenen molt a dir-nos i aportar-nos. En concret, aquests dies hem entrevistat a diversos dels seus regidors, és el cas de Nahuel González, de Gandia, i de Miquel Lorente, de Xàtiva.

Perquè conéixer el nostre territori és essencial per a poder avançar pel bon camí. I si ho volem fer, n’hi ha un autor indispensable al qual hem d’acudir: Nèstor Novell. Gaudiu aquesta quinzena d’un reportatge en el qual analitza les infraestructures de transport de les Comarques Centrals.

També és important comprendre com funciona el món virtual d’Internet, tan arrelat a les nostres vides. Per això, hem parlat amb les veïnes i veïns d’Alcoi, per a analitzar una eina social amb moltes llums i ombres, ens referim a Facebook.

Durant aquests dies, no podem descuidar un tema que envolta d’il·lusió a la ciutat d’Alcoi: les festes de Moros i Cristians. Publiquem totes les novetats d’enguany, entre elles, la realització de la històrica Glòria mixta. També una entrevista al capità moro d’enguany, Jorge Vaquer, qui ens comenta tots els detalls de la preparació del càrrec i de la posada en escena.

Conéixer el nostre entorn també implica conéixer els comerços i empreses i el tipus de servei que ens ofereixen. Amb El Gratis, teniu l’oportunitat de consultar a grans professionals de la zona i gaudir dels seus serveis.

Font: Editorial./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *