foradia cdturisme

Augmenta l’afluència de visitants al castell de festes d’Alcoi

• Ens ho comenten les animadores encarregades de rebre als grups de visitants • A més de l’espectacle d’animació que elles mateixes representen, els visitants tenen l’oportunitat de gaudir de diversos recursos i activitats


Augmenta la popularitat del castell de les festes d’Alcoi i el seu espectacle. Ens ho comenten les animadores encarregades de rebre als grups de visitants: “des de l’any passat ha augmentat l’afluència de visitants, s’ho passen molt bé i estan molt contents”.

Les animadores del castell reben als grups durant l’horari de 9:30 a 13:00 h i de 17:30 a 19:30, amb sessions cada 30 minuts. A més de l’espectacle d’animació que elles mateixes representen, els visitants tenen l’oportunitat de gaudir de diversos recursos i activitats: posar-se un casc de Sant Jordiet fabricat en cartró, veure un audiovisual i videomapping o fer-se un “selfie el cavall del Sant Jordiet.

Tal com comenta el regidor de Festes, Raül Llopis: “poder entrar al castell sempre ha sigut un somni per a totes les xiquetes i xiquets alcoians, pujar allí dalt i al cavall blanc del Sant Jordiet era un anhel que vam fer realitat i que cada abril podem gaudir tots, menuts i grans, i aquest any a més amb el casc de Sant Jordiet podrem tindre unes fotos més divertides”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *