foradia mediambient

Campanya a les escoles de Gandia per informar sobre la tasca dels agricultors

• “Portem a l’escola el suc com a excusa per contar la feina que fan els llauradors. L’objectiu es dignificar el treball de llauradors i llauradores” • Agricultors visitaran els centres educatius per parlar del seu treball i de la importància de l’agricultura sostenible


Informar sobre la tasca dels agricultors i que els xiquets i xiquetes entenguen la seua funció fonamental a la nostra societat. Aquest és l’objectiu de la campanya “Sucs a l’Escola”, desenvolupada des del Servei d’Agricultura i Medi Natural i des de l’Àrea de Polítiques Educatives, en col·laboració amb la Cooperativa Agrícola.

Quan acaben les sessions informatives als col·legis, sensibilitzant sobre l’agricultura sostenible, es reparteix suc de taronja a tot l’alumnat.

Portem a l’escola el suc com a excusa per contar la feina que fan els llauradors. L’objectiu es dignificar el treball de llauradors i llauradores”, ha destacat el regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas.

Com a novetat en aquesta tercera edició, enguany s’afegeix una nova iniciativa per donar a conéixer l’agricultura de la mà d’una parella de llauradors ecològics locals. Aquests agricultors visitaran els centres educatius per parlar del seu treball i de la importància de l’agricultura sostenible. També es projectarà un breu documental sobre el seu dia a dia.

“La idea és ensenyar als xiquets i les xiquetes el que fa un llaurador”, ha ressaltat Vicent Sendra, president de la Cooperativa Agrícola de la Safor, qui reconeix que aquest “és un projecte que s’hauria de fomentar més”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *