foradia cdturisme

Els informadors de servei a Gandia i platja gestionen 126 incidències els primers dies de funcionament

La iniciativa va sorgir com una de les propostes del Fòrum Socioeconòmic i compta amb l'aprovació i el suport de les forces sindicals de l'Ajuntament

Jose Manuel Prieto: “Seguirem treballant en la línia de recordar que respectar els aforaments, utilitzar la mascareta i mantenir la distància han de continuar sent regles bàsiques a complir per tots”

Els 20 informadors de servei a Gandia i la platja desenvolupen un treball de informació i conscienciació a la ciutadania de la necessitat de complir les normes imposades per la Covid-19.

A més realitzen altres funcions de l’activitat municipal com puga ser la comunicació de diverses incidències a la via pública. Els 20 informadors formen part de la borsa de contractació de personal laboral temporal.

Una iniciativa que va sorgir com una de les propostes del Fòrum Socioeconòmic i compta amb l’aprovació i el suport de les forces sindicals de l’Ajuntament.

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha fet balanç de les primeres setmanes de funcionament del servei d’informadors que el consistori va posar en funcionament a finals del passat mes de juliol.

En aquesta segona setmana s’han registrat 126 incidències a les quals hi ha que sumar tota la feina d’informació i conscienciació que desenvolupen diàriament els informadors.

Jose Manuel Prieto, explica que “set d’aquestes incidències s’han resolt en l’acte gràcies a la gestió dels informadors que mantenen permanent contacte amb els diferents responsables dels serveis municipals” i ha recordat que “els informadors són els ulls de la Policia, de Sanitat, de Serveis Bàsics o del departament de Comerç per atendre des de desperfectes a la via pública fins a informar de les normes de la COVID-19”.

Pel que fa a la resta de les actuacions, els informadors van notificar als agents de la Policia Local 69 possibles incompliments de la normativa municipal o de qüestions relacionades amb la no utilització de la mascareta o no respectar la distància de seguretat.

També es van comunicar 48 incidències en l’àmbit del comerç com no respectar la distància de seguretat en terrasses o mal ús de productes desinfectants, entre d’altres.

L’últim dels aspectes més destacats va ser la comunicació 33 incidències a la via pública relacionades sobretot amb el mobiliari.

En aquest moment de nova normalitat tots depenem de tots i el comportament de cada un de nosaltres serà la responsabilitat compartida de la resta. Seguirem treballant en aquesta línia de recordar e informar les normes en els comerços i en la via pública. Respectar els aforaments, utilitzar la mascareta i mantenir la distància han de seguir sent regles bàsiques a complir per tots“, finalitza Prieto.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *