foradia subscriutegrat

Exposició feminista en anglés dels alumnes del CIP FP Batoi, “Are we equal?”

• Es tracta d’explicar les dificultats que les dones troben en el món laboral pel simple fet de ser dones. • Es podrà visitar al Hall del centre educatiu de l’11 al 17 d’abril, de 8.00 a 21.40 hores.

El CIP FP Batoi presenta una exposició feminista en anglés realitzada pel seu alumnat, “Are we equal?”. Es tracta d’explicar les dificultats que les dones troben en el món laboral pel simple fet de ser dones.

Així, l’exposició presenta conceptes com “glass ceiling (sostre de vidre), “gender pay gap (bretxa salarial de gènere), mansplaining (setciències sexista), o “sticky floor (terra apegalós). Conceptes explicats per les paraules i visió de l’alumnat. També, s’han habilitat un parell de zones interactives per tal de fomentar la reflexió al voltant del tema.

En concret activitat ha sigut duta a terme per l’alumnat de 1r curs de Radiodiagnòstic, Laboratori, Educació Infantil i Direcció de Restauració a les classes d’Anglés. Es podrà visitar al Hall del centre educatiu de l’11 al 17 d’abril, de 8.00 a 21.40 hores.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *